Wanneer ga je iets echt lekker vinden?  Wanneer ben je een gepassioneerde whisky liefhebber? Ieder bewandelt hierin zijn eigen weg en zo hebben wij de onze bewandeld. Geleidelijke ervaring opgedaan met een nog overzichtelijk palet van Amerikaanse, Schotse en Ierse whisk(e)y en later - als net als Dority, down the rabbit hole - overweldigd worden door de ongelovelijk uitgebreide wereld van whisky. Anton heeft zijn waardering voor de whisky uitgebreid met kennis over whisky en kan nu als gecertificeerd Whisky Ambassadeur zowel zijn passie als kennis via deze website met je delen.

DE AMBASSADEUR
Vraag hem iets over whisky en hij zal met passie over dit heerlijke product vertellen. Over het ontstaan, de smaken en het proeven.

PROEVERIJEN
Op deze pagina publiceren wij eerder gehouden proeverijen. Ervaar alvast de sfeer van deze interessante en smaakvolle eventementen
WHISKY
Hoe interessant de informatie ook is, uiteindelijk bepalen de smaakpapillen wat lekker is. Dan pas krijgen verhalen en meningen betekenis.
Na loting kreeg onafhankelijk whisky ambassadeur Anton Van Der Kooi de gelegenheid een prachtige ' no-age ' Macallan whisky te kopen.

In september 2018 organiseerde TORATOWI in samenwerking met REMEKER kaas een proeverij waar heerlijke kaas en prachtige whisky werden gecombineerd.

Contact

Wil je informatie of inschrijven voor een proeverij? Vul je naam en email adres in en omschrijf welke informatie je wenst te ontvangen van TORATOWI.
info-circle